De Food Festival Kalender

KalenderHet was de afgelopen dagen misschien wat minder lekker weer, maar we hebben deze week natuurlijk óók kunnen genieten van de Eerste Officiële Landelijke Lentedag. Gemeten in De Bilt, maar dan schijnt het voor het hele land te gelden.

En als de lente komt, dan sturen we niet alleen tulpen uit Amsterdam, maar dan gaan ook alle foodtrucks weer op pad. Het eerste festival heb ik inmiddels al achter mijn kiezen, en vorige week was er al een Halal Food Festival in Nieuwegein. Langzaam maar zeker gaat het weer beginnen, de komende paar weken nog voorzichtig, maar vanaf mei barst het weer volledig los.

Om te zorgen dat je nooit meer een food(truck) festival in jouw buurt mist, heb ik de Food Festival Kalender gemaakt. Bommetjevol (ei-vol, om in food te blijven) met kleine en grote festivals door heel Nederland. Van Den Helder via Winterswijk tot aan Maastricht en van Vlissingen via Amersfoort tot aan Groningen: het kan niet anders, of er is er eentje bij jou in de stad.

Je vind de kalender heel handig in het menu bovenaan. Alle evenementen, data en tijden zijn onder voorbehoud, en het kan geen kwaad om de website of Facebook pagina nog even te controleren voor je op pad gaat.

Weet je of organiseer je zelf ook een food(truck) festival dat niet in de kalender staat? Geef hem door, en ik zet hem er bij!

Veel plezier & smakelijk eten!