Zoeken:

Zoeken

  • Leesvoer

Vers leesvoer!

Terug van vakantie ligt er allemaal vers nieuw leesvoer op me te wachten. Ik geef je hier een kort overzicht…

  • Baksels
  • Gewone recepten

Recept: Heks’nbollen

Er is altijd een dag dat je iets nog nooit gegeten hebt. Een tijdje terug zei ik tegen iemand dat…

  • #030horeca
  • Algemeen
  • Nieuws

Nieuw in Utrecht: regionale producten in De Parkwinkel

Restaurant Landhuis in de Stad in het Utrechtse Park Oog in Al is een populaire koffiestop in deze coronatijden. Het…

  • Gewone recepten

3P Soep: Pompoen, Peen & Parmesan

Soep maken is reuze makkelijk, enorm divers èn ideaal voor het verwerken van restjes. Je kunt bijna overal soep van…

  • Gewone recepten

Kippenlevertjes: echt mooi wordt het nooit…

Vroeger aten we nooit lever. Nou ja, mijn moeder kocht wel eens een varkenslever bij haar vaste supermarkt in Culemborg.…

  • Dranken
  • Nieuwe producten
  • Recensies

Getest: Vegan Macchiato’s

Vooropgesteld, dan is dat maar vast uit de weg: ik ben geen koffiekenner. Ik weet dat er verschillende soorten bonen…

  • #030horeca
  • Algemeen

#REDstaurantmaand

De horeca krijgt dit jaar zware klappen door corona: gedwongen sluiting, beperkt weer open, en dan toch weer dicht in…

  • Gewone recepten
  • Keukenexperimenten
  • No Waste
  • Uit de keuken

Kip-Knolselderij Ovenschotel

Ik deins er niet voor terug om gewoon wat dingen te proberen. Deze ovenschotel met kip, prei en champignons, met…

  • Gewone recepten

Bijna Pipérade

Een makkelijk recept voor een groentenstoof die gewoon overal bij kan, deze Bijna Pipérade. Waarom heet het 'Bijna Pipérade'? Omdat…

  • Algemeen
  • Podcasts

Mijn favoriete foodpodcasts – deel 2

In mijn eerste artikel over foodpodcasts had ik het over de Nederlandstalige podcasts. Ik vertelde toen al dat ik over…

Je krijgt gratis cookies. Niet om te eten, maar om de site goed te laten werken. Vind je niet erg, toch?