Je hoeft geen saaie erwten te eten…

Geen saaie erwtenErwten saai? Helemaal niet! Hieronder een makkelijk recept.
🔸= nieuw ingrediënt
🔸400 gram erwten, uit de diepvries en in de pan doen. Water er bij tot ze net onder staan. Zout niet vergeten!
Aan de kook brengen, 8 minuten koken.
🔸Snij ondertussen twee tenen knoflook fijn.
Na 8 minuten: erwten afgieten. Haal één soeplepel erwten uit de pan en hou apart.
Prak of stamp de rest van de erwten fijn – hoeft geen puree te worden, mag wel.
Voeg de knoflook toe.
🔸Voeg 75ml room toe.
🔸Voeg 1/8e theelepel gedroogde munt toe
🔸Voeg 1/2 theelepel gedroogde dragon toe
🔸Voeg versgemalen peper toe (niet te zuinig!)
🔸Doe de apart gehouden erwten erbij en roer alles goed door elkaar.
Proef even of er nog wat zout bij moet, klaar – en lekker!
Serveer er bijvoorbeeld visnuggets en gebakken aardappeltjes bij en je hebt zo maar een variant op fish & chips gemaakt.
Smakelijk eten!