Je hoeft geen saaie erwten te eten…
= nieuw ingrediënt
400 gram erwten, uit de diepvries en in de pan doen. Water er bij tot ze net onder staan. Zout niet vergeten!
Aan de kook brengen, 8 minuten koken.
Snij ondertussen twee tenen knoflook fijn.
Na 8 minuten: erwten afgieten. Haal één soeplepel erwten uit de pan en hou apart.
Prak of stamp de rest van de erwten fijn – hoeft geen puree te worden, mag wel.
Voeg de knoflook toe.
Voeg 75ml room toe.
Voeg 1/8e theelepel gedroogde munt toe
Voeg 1/2 theelepel gedroogde dragon toe
Voeg versgemalen peper toe (niet te zuinig!)
Doe de apart gehouden erwten erbij en roer alles goed door elkaar.
Proef even of er nog wat zout bij moet, klaar – en lekker!
Serveer er bijvoorbeeld visnuggets en gebakken aardappeltjes bij en je hebt zo maar een variant op fish & chips gemaakt.
Smakelijk eten!