Bijna weer buiten eten!

ijswagenHet weekend is weer achter de rug, en we zijn inmiddels allemaal een beetje afgekoeld. Komend weekend loopt de temperatuur weer op, dus we kunnen weer lekker buiten eten. Omdat de vakantieperiode aanbreekt zijn er wat minder foodtruckfestivals dan de afgelopen weken, maar gelukkig is er nog wel het één en ander te doen.

In Den Bosch kun je naar Festival Trek, waar de BurgeRmeester je weer ontvangt met eten, drinken theater en muziek. Ook kun je in Amstelveen terecht op Rrrollend waar je je buik rond kunt eten, zodat je zelf ook rrrollend naar huis kunt, en Foodtruckfestival Toost strijkt komend weekend neer in Brielle.

In de Food(truck) Festival Kalender heb ik weer wat informatie toegevoegd – zoals bijvoorbeeld de openingstijden van Bumperkluiven van 13-16 juli in Breda en helaas heb ik ook een aantal festivals uit de kalender moeten halen. De organistator van de ‘… Kookt!’ festivals (Amsterdam Kookt!, Nijmegen Kookt! en Tilburg Kookt! bijvoorbeeld) is helaas failliet gegaan, en die festivals gaan dus niet door.

Ook Festival Vorkje Prik in Utrecht, dat ook komend weekend plaats zou vinden gaat niet door. Dit festival, dat op het Berlijnplein gepland was, levert gevaarlijke situaties op in de verkeerstunnel van de A2 die onder het Berlijnplein loopt. Niet omdat ze bang zijn dat de foodtrucks of de bezoekers door de tunnel heen zakken, maar de generatoren die gebruikt worden voor de stroomvoorziening verstoren de signaleringen in de tunnel, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. En tja, zonder stroom wordt het best lastig, zo’n foodtruckfestival.

Heb je zelf nog een foodtruck festival gezien dat niet in de kalender staat? Is er een festival gewijzigd van dagen, tijden of locatie? Geef het door, dan werk ik de kalender bij. Alle info compleet maakt iedereen blij!

Alvast veel plezier dit weekend, en als je op vakantie gaat: fijne vakantie!