Ons eigen kleine appelboompje heeft dit jaar toch weer een paar mooi appeltjes opgeleverd. En lekkere appeltjes, volgens de koolmeesjes. Dus helaas hebben we wat aangevreten appeltjes die niet zo makkelijk uit de hand eten. Niet getreurd, appeltje raspen, door de yoghurt (van De Hondspol, via Rechtstreex (oh dat klinkt wel als een tegenstrijdigheid, haha)) met wat havermoutvlokken en bruine suiker. Fruit, melkzuurbacteriën, vezels en een energy-boost. Niks mis mee!
- Rick in Uit de keuken
Hashtag ontbijt
Related Post
- Iets nieuws op je tafel: fonio
Ik weet niet meer precies wanneer ik fonio voor het eerst tegenkwam. Misschien was het…
- Mijn Javaanse Boontjes
Er zijn weinig gerechten die ik vaak maak. De meeste dingen maak ik maar één…
- Kip-Knolselderij Ovenschotel
Ik deins er niet voor terug om gewoon wat dingen te proberen. Deze ovenschotel met…